Kan jeg beskytte mine udgivne blade

Selvfølgelig kan du beskytte dine flipbøger ved at indstille en enkelt adgangskode eller flere adgangskoder. Hvis du vil holde din flipbog privat, er der 2 måder at beskytte din bog på.

A. Indstil en enkelt adgangskode #

1. Klik på i sidebjælken [Adgangskode].

2. Vælg [Adgangskodebeskyttet].

3. Du kan indstille en enkelt adgangskode. Indtast den enkelte adgangskode i feltet. Kun brugere, der har denne adgangskode, kan åbne og læse din bog.

Du kan også tilpasse et kodeordstip for at minde brugerne om deres adgangskoder og indstille krypteret sideområde. Derudover kan du forhåndsvise den krypterede flipbog i forhåndsvisningsvinduet.

set-single-password

B. Konfigurer flere adgangskoder #

1. Klik på i sidebjælken [Adgangskode].

2. Vælg [Adgangskodebeskyttet] og du kan indstille flere adgangskoder til bestemte brugere.

3. Klik [Tilføje] og indtast bruger-id'er og adgangskoder på listen.

4. Klik [Tilføje]. Kun brugere, der bruger disse bruger-id'er og adgangskoder, kan åbne og læse dine blade.

Du kan også tilpasse et kodeordstip for at minde brugerne om deres adgangskoder og indstille krypterede sider. Derudover kan du klikke [Preview] for at se effekten af dine indstillinger i forhåndsvisningsvinduet.

set-multiple-password