Sådan tilføjer du hyperlinks til min flipbog

Indholdsfortegnelse
Du har tilladelse til at tilføje hyperlinks til din flipbog af Multimedia Editor. Her er 2 metoder til at tilføje et hyperlink til din flipbog.

Metode 1 #

Bare klik [Link] og juster dens position i multimedieeditoren. Vælge [Udløs ved klik/Mouseover/Mouseleave]. Så indsæt linket her. Du kan klikke [Gemme] eller [Gem og forhåndsvisning] for at få vist effekten af dine indstillinger.
add-hyperlinks-to-my-flipbook

Effekten af ovenstående indstillinger er som følger:

the-effect-of-your-settings

Metode 2 #

1. Vælg et element såsom knap, tekst og billede i multimedieeditoren.

2. Klik derefter [Trigger handling].

3. Vælg [Udløs ved klik/Mouseover/Mouseleave]

4. Klik [Åben link].

5. Indsæt derefter din hjemmesides video-URL i det tomme felt.

6. Klik [Gem/Gem og forhåndsvisning] for at få vist effekten af dine indstillinger.

add-hyperlinks-to-an-element

Effekten af ovenstående indstillinger er som følger:

the-effect-of-a-hyperlink