Kuinka myydä PDF-tiedostosi fläppikirjana?

FlipBuilder-ohjelmissa on ominaisuus, jonka avulla voit myydä PDF-tiedostosi fläppikirjana. Jos haluat kaupallistaa tuottamasi sisällön, seuraa ohjeita sen muuntamiseksi online-flipbookiksi.

Vaihe 1: Lataa kirjasi FlipBuilder-palvelimelle. #
sell-publications-1
Vaihe 2: Kirjaudu tilillesi online-paneelissa ja suorita [Sähköisen kaupankäynnin asetukset] tililläsi. #

Napsauta linkkiä kirjautuaksesi tilillesi: https://panel.flipbuilder.com/manage/managebooks

complete-the-e-commerce-setting
Vaihe 3: Aseta kirjasi myyntiin. #
sell-publications-3
Vaihe 4: Lisää kirjoja kirjahyllyyn ja mukauta kirjahyllyn käyttöliittymä. #
sell-publications-4
sell-publications-5

Kun olet lisännyt kirjoja kirjahyllyyn, voit muokata kirjahyllyn käyttöliittymää napsauttamalla [Asetukset].

sell-publications-6
Vaihe 5: Jaa kirjahyllylinkki tai upota kirjahylly verkkosivustollesi. #
sell-publications-7

Jos haluat nähdä lisää sisältöä ja lisätietoja fläppikirjan myynnistä, napsauta alla olevaa linkkiä tarkistaaksesi.

Kuinka myydä PDF-tiedostosi fläppikirjana?