Sådan tilpasser du mit logo på flipbook

Vælg i hovedvinduet [Design] og [Indstillinger]. Indtast derefter "logo" i søgefeltet. Du kan tilpasse dit logo i værktøjstip eller i displayområdet.

customize-your-logo

A. I værktøjstipsene #

Design-Indstillinger-Generelle indstillinger

1. Du kan klikke [Logobillede] for at uploade dit logo.

2. Du kan også indsætte dit websteds URL som dit logo URL. Når læsere klikker på dit logo, hopper siden automatisk til din hjemmeside, hvilket vil føre mere trafik til din hjemmeside.

3. Derudover kan du justere venstre margin og højde på dit logo.

customize-your-logo-settings

B. I visningsområdet #

Design-Indstillinger-Skærmindstillinger

1. Du kan klikke på [Stort logo] billede og vælg et billede som dit brandlogo.

2. Indsæt dit websteds URL for at linke dit logo til dit websted.

3. Du kan også justere positionen.

4. Derudover kan du justere den faste bredde og højde på dit logo.

customize-your-logo-in-the-display-area